Hej!

Nästa vecka blir det mycket annat som händer. Det börjar med  att vi har storsjung med hela skolan på tisdag. Då kommer de som vill i förskoleklassen att uppträda med stopp min kropp. Vi gör det tillsammans och de som inte vill vara med har hjälpt till med att skapa skyltar och alla sitter ändå längst fram och sjunger med oss som står upp. Det är otroligt viktigt att det känns bra för eleverna och vi har försökt vara tydlig med att man får ångra sig om man vill vara med ändå. Men det kan vara så att när det är dax så vill man inte vara med fast man sagt att man vill och då behöver ni hemma hjälpa till genom att prata med oss vuxna.

På onsdag är det idrott och bibliotek för alla så de får ta med sig boken om de har den hemma. Det var så att många blev besviken i onsdags eftersom systemet i biblioteks inte fungerade så vi kunde inte lämna tillbaka böckerna eller låna nya. VI hoppas det fungerar bättre nästa vecka.

På torsdag kommer det en mobil teaterscen (lastbil) till skolan från Estrad norr och de är en del i Östersund kommuns skapande skola. För oss innebär det att vi kommer få se en teaterföreställning i lastbilen. Vi kommer att gå på den i våra grupper och vi kommer se den med åk 1 eller åk 2. Det ryms endast 35personer så vi behöver dela upp så att vi får gå med de andra klasserna för de spelar fyra föreställningar, två på torsdag och två på fredag.

Så det blir mycket annat under nästa vecka och sedan är det höstlov v.44 och då är det ingen förskoleklassverksamhet under den veckan.

 

Fritids v43

Måndag: kommer vi att vara ute. Det kommer att bli orientering, musik och annat skoj. Sedan kommer vi att äta mellis ute. Vi steker korv på muurikkan.

Resten av veckan ser ut som vanligt.

Tisdag: Fritidsgympa för Pandorna inne- och utelek för Isbjörnarna

Onsdag: inne- och utelek för båda grupperna.

Torsdag: Kuddrum och skapande för Isbjörnarna. Inne-och utelek för Pandorna

Fredag: Önskeaktiviteter.

Ha en trevlig helg

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg