Hej

Den här veckan har vi haft några vikarier när Erika varit sjuk och vi har haft olika möten på eftermiddagarna. Vi har haft Fredrik för Peo, Birgitta, Maggan samt en tjej som jobbade före sommaren lite som heter Marie.

Äntligen är det snö ute och våra regler på skolan säger att alla elever som ska vara på kullen ska ha hjälm på sig. Det innebär att alla elever behöver ha en hjälm med sig som är namnmärkt och med grönt spänne. Prata hemma om att eleverna behöver ta ansvar för att ta in sin hjälm.

Nästa vecka fortsätter vi med att skapa till cafelådan det har varit mycket skapande och nu behöver vi måla allt det goda vi skapat.

Den 20/12 kl 10.00 är det julavslutning i stora kyrkan för hela skolan. Då kommer eleverna som vanligt på morgonen till skolan och ni möter upp oss i kyrkan. Alla klasser kommer att uppträda med en sång, efter avslutningen går man antingen hem eller om man har behov följer de med till fritids.

På fritids har vi varit ute en heldel. Det som varit uppskattat denna vecka är att det varit lite snö ute. Flera har spelat bandy. Det har lekts med bilar och traktorer. Flera har spelat vägg eller lekt tagen på båten.

Inne har vi återupptäckt plusplus och bayblade.  Det vill säga att det byggts baybades av plusplus. Flera har spelat spel. Vi har ritat och byggt pärlplattor. Det är lite av vad som hänt i veckan.

V47 på fritids

Måndag ute och innelek för alla grupper

Tisdag är det smaragder och rubiner som har Fritidsgympa.  Citriner och safirer kommer leka både ute och inne.

Onsdag ute och Innelek för båda grupper

Torsdag kuddrum Safir skapande citrin

Fredag Barnens egna val.

Vi önskar er en riktigt trevlig helg.

 

 

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg