Hejsan!

Nu är det äntligen dax för skolstart på Fagervallsskolan.

Vi har under sommaren fått nya besked kring lokaler för förskoleklassen. Vi kommer att få ha vår förskoleklass och fritidsavdelning där förskolan Vallen tidigare hade sina lokaler. Dessa lokaler har under sommaren blivit helt renoverade och de städar för fullt just nu efter bygget.

Det innebär att vi kommer flytta in där på tisdag och då kommer vi att öppna vår verksamhet där på onsdagen den 23/8-17.

 

Torsdag 24/8-17:

6.30-7.30 Fritidsverksamhet vid behov.

7.30-8.00 Utomhus, pedagoger med gul väst tar emot barn som lämnas.

8.00-8.20 Samling inne i förskoleklassens lokaler.

8.30-ca. 9.00 Skolstart ute med hela skolan.

 

Traditionen på Fagervallsskolan är att de nya eleverna i förskoleklass går gemensamt upp på båten. Rektorn hälsar välkommen och förskoleklassens elever blåser såpbubblor för att fira in ett nytt läsår. Därefter är det miniröris och alla elever får en morot. Därefter säger vi hejdå till dom av er vårdnadshavare som deltagit i skolstarten.

ca.9.00 Förskoleklassen går in och äter medhavd frukt och läser bok.

9.30- ca 10.40 Aktiviteter i de två grupper som varit under inskolningsbesöken.

10.40 Lunch

11.10-12 rast på skolgården

12- Fritidsverksamhet

 

Vi ser fram emot ett spännande läsår tillsammans med alla elever. För att följa vårt arbete samt ta del av information kan ni nu börja prenumerera på vår blogg: www.fagerfklass.se

På den högra sidan finns en ruta där ni skriver in er mailadress och trycker på knappen “prenumerera”. Därefter får ni ett mail och där trycker ni på knappen “ Bekräfta att du vill följa”.

 

Mvh Monica Niemi, Maria Wessén, Erika Sörgård, Cecilia Stenberg, Peo Portlid.


Prenumerera på nya blogginlägg